Where passion & creativity meet

Welkom op de website van Aura Beauty Lounge

Aura Beauty Lounge is een knusse sfeervolle nagel studio en beautysalon gevestigd in Capelle aan den jssel.

Voor ons staan clienten op de eerste plaats en onze  doelstelling met elke behandelingen is het best mogelijke resultaat te bereiken in onze salon staat de kwaliteit & hygien voorop.

 

Wij werken op afspraak en met Top kwaliteit producten zoals Misencil, Blink Lashes ( wimper extensions ) Phibrows, Bellekin  ( wenkbrauw )  Magnetic en CND ( Nagelstyling)

 

Ben je toe aan een verwen moment? Tijd voor jezelf in een druk bestaan? Toe aan een nieuw uiterlijk? 

Bespaar tijd en kom bij ons .Proef onze gezellige sfeer, laat je inspireren en geniet.

    

NAGELSTYLING

Een veel gebruikte vorm om nagels te verlengen of te verstevigen is de acrylnagel. Een voordeel van kunstnagels in de vorm van acryl is dat het snel resultaat geeft en ze lang meegaan. Acryl nagels zijn sterk, duurzaam en ideaal voor mensen die nagels bijten.

Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

BIAB – Builder In A Bottle™ is een revolutionair gel-systeem voor zowel de natuurlijke nagel als voor nagelverlengingen. De BIAB nagels zijn de afgelopen jaren snel in populariteit gegroeid.  

Liever voor iets natuurlijkers? Gellak, ook wel Gel Polish genoemd, is een nagellak op Gelbasis die minimaal  3 weken lang mooi blijft zitten! De lak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel welke vervolgens binnen 30 seconden tot een minuut wordt uitgehard onder een UV/LED lamp. Het voordeel is dat u dus niet lang hoeft te wachten op mooie nagels en dat u daarna geen last meer heeft van het chippen van de nagellak.

Acryl is het meest gebruikte systeem voor het aanbrengen van kunstnagels. Het materiaal bestaat uit een acrylpoeder dat wordt vermengd met een vloeistof. Hierdoor versmelt het poeder en kan het met een penseel worden aangebracht op de nagel.  Wanneer de acryl is uitgehard worden de nagels in vorm gevijld. Tenslotte worden de nagels krasvrij gemaakt en gepolijst of u kunt kiezen voor een lang houdbare hoogglans gellaag. Met acryl is het tevens mogelijk om “french manicure” nagels te maken. Om de nagels te verlengen worden tips of sjablonen gebruikt.

Gelnagels
Gelnagels worden  uitgehard onder een uv-lamp. Ook met gelnagels is het mogelijk om “french manicure” nagels te maken. Gelnagels zijn over het algemeen iets flexibeler dan acrylnagels. Om uw nagels te verlengen worden tips of sjablonen gebruikt.

De nabehandeling
Bij kunstnagels moet de klant er rekening mee houden dat om de drie a vier weken een “retouch” ofwel nabehandeling moet worden toegepast. Dit komt doordat de nagels onder de kunstnagels doorgroeien. Bij een nabehandeling wordt de nagel eerst dunner gevijld en wordt daarna weer opgebouwd.

Design nagels
Design nagels zijn het handmatig artistiek versieren en creëren van kunstnagels door gebruik te maken van een veelvoud aan technieken en materialen. De kunstnagels zullen uniek zijn. Bij design nagels wordt gewerkt met gekleurde en/of glitter gels en acryls. Hiermee kunnen diverse prints gezet worden.

Handpainting/nailart
Bij handpainting/nailart wordt gewerkt met diverse kleuren verf, glitters en andere technieken om de nagels uniek te maken. 

Nagelbijters
Voor klanten die nagels bijten is er uiteraard ook de mogelijkheid om hier vanaf te kunnen komen en kunstnagels te nemen. Er wordt dan met acryl of gel een versteviging/verlenging gemaakt. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een arrangement omdat dit traject meerdere weken en bezoeken in beslag neemt.


Manicure
Een verzorgende behandeling waardoor de handen fluweelzacht zullen aanvoelen en de natuurlijke nagels er bovendien sterker van worden. Bij een manicurebehandeling worden de nagels gevijld, vliesjes verwijderd, gepolijst en/of gelakt. Tevens kan er gekozen worden voor een scrub, masker of een parafinebehandeling (hierbij worden uw handen verwend met een rijke crème en de parafine zorgt ervoor dat het product extra goed kan inwerken). De laatste behandeling is zeer geschikt voor mensen met ruwe- of winterhanden en reuma patiënten.

Probleem Teennagel / versieren
Met acryl of gel kan er bijvoorbeeld een french manicure geplaatst worden op de teennagels, of probleem teennagel bewerken met acryl voor een gezonde natuurlijke look van teennagel. Uw teennagels zien er verzorgd uit zonder dat u ernaar om hoeft te kijken voor zes tot acht weken.

error: Content is protected !!