Online boeking

MANICURE

 

 

 

Uw handen verdienen de juiste verzorging                                                                                                       

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie.  De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling onmisbaar. ( Uw handen is uw visitiekaartje )


Na een manicure behandeling zijn  uw handen en nagels weer in perfecte condie.  Een manicure behandeling is veel meer dan alleen het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Uw nagelriemen waarbij de losse velletjes van uw nagelplaat worden verwijderd. De nagels worden daarna gevijld in de vorm die uw voorkeur heeft, waarna uw handen nog een extra verzorging krijgen door middel van een vochtinbrengende handcrème. Na een manicure heeft u weer gezonde, verzorgde handen en mooie nagels om zo representatief voor de dag te komen!

Wil je nog een stapje verder en een ware wellness treatment voor je handen? Spa manicure. Hierbij krijgen de handen een complete verzorging inclusief scrub, masker, parafine bad en hand massage voor een super zacht resultaat.  waardoor de handen nog extra verzorgd en gevoed worden. Een super zacht resultaat is gegarandeerd!                                                   

De producten van de heerlijke Seduction lijn zijn ook verkrijgbaar om thuis van te genieten! 

error: Content is protected !!